financira europska unija lenta
Specijalist za industrijske automatizacijske sustave

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o strukovnom specijalističkom usavršavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije specijalist za industrijske automatizacijske sustave

Pružatelj obrazovanja: Tehnička škola Sisak
E-mail kontakt: tehnicka.sisak@ss-tehnicka-sk.skole.hr

  Lokacije odžavanja programa: Sisak

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Završetkom ovog programa stječete 14 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 2.822,09 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj programa je osposobiti polaznike za  parametriranje elemenata automatizacije,  analiziranje principa rada i karakteristika senzora i aktuatora, klasificiranje robota, analiziranje osnovnih elemenata robota i manipulatora, izradu virtualne simulacije rada robota u automatiziranom sustavu, izradu idejnog rješenja automatiziranog sustava s robotom prema projektnom zadatku, konfiguriranje rada mikroupravljača pomoću registara za zadanu namjenu, izradu upravljačkog programa mikroupravljača za zadanu namjenu, ispitivanje upravljačkog program mikroupravljača, konfiguriranje programirljivog logičkog upravljača, izradu upravljačkog programa programirljivog logičkog upravljača za jednostavnije procese automatizacije te ispitivanje upravljačkog programa puštanjem u rad programirljivog logičkog upravljača.

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije specijalist za industrijske automatizacijske sustav provodi se redovitom nastavom u trajanju od 350 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 70 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 210 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 70 sati.

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2 iz sektora elektrotehnika i računarstvo

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Ostali programi iz vještine: Postaviti mrežne postavke industrijske mreže

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.