financira europska unija lenta
Specijalist izrade grafičkih elemenata i vizualnih efekata za videoigre

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije Specijalist izrade grafičkih elemenata i vizualnih efekata za videoigre/Specijalistica izrade grafičkih elemenata i vizualnih efekata za videoigre

Pružatelj obrazovanja: Tehnička škola Sisak
E-mail kontakt: tehnicka.sisak@ss-tehnicka-sk.skole.hr

  Lokacije odžavanja programa: Sisak

  Online: NE

Trajanje programa: 250 sati

Završetkom ovog programa stječete 10 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.732,03 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj programa je omogućiti polaznicima stjecanje znanja i vještina potrebnih za izradu temeljnih vizualnih efekata za potrebe videoigara. Polaznici će biti u mogućnosti digitalno obrađivati slike, izrađivati grafičke elemente, konceptualne skice, postavljati skelete i animirati 2D objekte. Steći će znanja i vještine potrebne za izradu različitih vizualnih efekata za potrebe videoigara, koristeći različite metode i tehnike izrade vizualnih efekata. Polaznici će biti u mogućnosti dizajnirati vizualne efekte, podesiti parametre simulacije videoigre, sinkronizirati zvučne i vizualne efekte, koristiti čestične sustave, koristiti sjenčare i raditi s teksturama.

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Specijalist izrade grafičkih elemenata i vizualnih efekata za videoigre/Specijalistica izrade grafičkih elemenata i vizualnih efekata za videoigre provodi se redovitom nastavom u trajanju od 250 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 70 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 100 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 80 sati.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.