financira europska unija lenta
Specijalist audio i video produkcije za videoigre/Specijalistica audio i video produkcije za videoigre

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o strukovnom specijalističkom usavršavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije Specijalist audio i video produkcije za videoigre/Specijalistica audio i video produkcije za videoigre

Pružatelj obrazovanja: Tehnička škola Sisak
E-mail kontakt: tehnicka.sisak@ss-tehnicka-sk.skole.hr

  Lokacije odžavanja programa: Sisak

  Online: NE

Trajanje programa: 300 sati

Završetkom ovog programa stječete 12 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 2.078,44 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj programa je omogućiti polaznicima stjecanje kompetencija potrebnih za razvoj videoigara, specifično za kreiranje zvučnih efekata, naracije, pozadinske glazbe i integriranja zvukovnog sadržaja u videoigre. Polaznici će također steći kompetencije u području izrade zvučne podloge specifično za promociju videoigre. Cilj modula je i približiti polaznicima korištenje razne opreme za izradu zvučnih zapisa koji su potrebni u videoigrama. Također jedan od ciljeva je omogućiti polaznicima stjecanje znanja i vještina potrebnih za razvoj videoigara, specifično znanja i vještina potrebnih za kreiranje video isječaka za potrebe videoigara. Polaznici će biti u mogućnosti izvršiti uzorkovanje pokreta za potrebe izrade animacija u videoigrama. 

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije specijalist audio i video produkcije za videoigre/specijalistica audio i video produkcije za videoigre provodi se u trajanju od 300 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 84 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 120 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 96 sati.

 
 
SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.