financira europska unija lenta
Specijalist 3D modeliranja, animiranja i teksturiranja za videoigre

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije Specijalist 3D modeliranja, animiranja i teksturiranja za videoigre/Specijalistica 3D modeliranja, animiranja i teksturiranja za videoigre

Pružatelj obrazovanja: Tehnička škola Sisak
E-mail kontakt: tehnicka.sisak@ss-tehnicka-sk.skole.hr

  Lokacije odžavanja programa: Sisak

  Online: NE

Trajanje programa: 250 sati

Završetkom ovog programa stječete 10 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.760,44 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj programa je omogućiti polaznicima stjecanje znanja i vještina potrebnih za modeliranje i digitalnu obradu slika za potrebe razvoja videoigara, teksturiranje i podešavanje niza parametara u procesu modeliranja i teksturiranja za potrebe razvoja videoigara,  te animiranje 3D objekata i modela. Polaznici će biti u mogućnosti izraditi 3D modele poligonima, krivuljama, metodom skulpturiranja i korištenjem čestičnih sustava, za potrebe razvoja videoigara. Bit će u mogućnosti osmisliti 2D i 3D modele objekata i likova i implementirati izrađene modele u videoigru. Polaznici će biti u mogućnosti kreirati kompozicije scena i postaviti parametrizirane virtualne kamere u scenama, postaviti parametrizirane izvore osvjetljenja i podesiti parametre materijala. Bit će u mogućnosti konfigurirati UV koordinate tekstura, UV razmatanja tekstura i atlasa tekstura i odabrati način proceduralnog teksturiranja površina. Biti će u mogućnosti upravljati procesima animiranja, animirati pokrete objekta ili djelova objekta, urediti armature za skeletnu animaciju. Bit će u mogućnosti kombinirati animirane pokrete upotrebom direktne (FK) i inverzne kinematike (IK) za potrebe razvoja videoigara.

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Specijalist 3D modeliranja, animiranja i teksturiranja za videoigre/Specijalistica 3D modeliranja, animiranja i teksturiranja za videoigre provodi se u trajanju od 250 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 73 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 100 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 77 sati.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.