financira europska unija lenta
Dizajniranje i izrada električnih vozila

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije dizajniranje i izrada električnih vozila

Pružatelj obrazovanja: Tehnička škola Sisak
E-mail kontakt: tehnicka.sisak@ss-tehnicka-sk.skole.hr

  Lokacije odžavanja programa: Sisak

  Online: NE

Trajanje programa: 325 sati

Završetkom ovog programa stječete 13 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 2.828,46 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj programa je osposobiti polaznike za primjenu strukovnih znanja i vještina u dizajniranju električnih vozila te stjecanje neophodnih kompetencija potrebnih za dizajniranje 3D modela podvozja, karoserije i dijelova karoserije, razlikovanje električnih i elektroničkih uređaja i sustava vozila, projektiranje električnih shema električnih i elektroničnih sustava vozila te proračun snage električne punionice za punjenje električnog vozila. Polaznici će se pripremiti  za ugradnju elektromotora, kontrolera, baterije, elektroničkog sustava za upravljanje baterijskim sklopom, električnu i elektroničku opremu i uređaje električnog vozila, povezivanje elektromotora, kontrolera i baterije, električnu i elektroničku opremu i uređaje električnog vozila te testirati rad elektropogonskog sustava, komunikaciju između elektroničkih jedinica i testirati rad izrađenog električnog vozila uz primijenu propisa zaštite na radu, zaštite zdravlja i zaštite okoliša.

Program obrazovanje za stjecanje djelomične kvalifikacije dizajniranje i izrada  električnih vozila provodi se u trajanju od 325 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 43 sata, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 239 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 43 sati.

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2 iz sektora elektrotehnike i računarstva

 
SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.