financira europska unija lenta
Administriranje lokalne infrastrukture i infrastrukture u oblaku korištenjem PowerShell-a

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Potvrda o završenom programu stručnog usavršavanja za stjecanje mikrokvalifikacije Administriranje lokalne infrastrukture i infrastrukture u oblaku korištenjem PowerShell-a

Pružatelj obrazovanja: Sveučilište Algebra
E-mail kontakt: info@algebra.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb

  Online: DA

Trajanje programa: 180 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 935,70 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Tijekom edukacije studenti će usvojiti temeljne vještine i znanja korištenja PowerShella za administriranje i automatizaciju zadataka na Windows poslužitelju te za prepoznavanje i provedbu naredbe koja im je potrebna za izvođenje određenog zadatka. Osim toga, polaznici će naučiti izraditi skripte potrebne za provedbu naprednih zadataka u cilju njihove automatizacije. Kroz edukaciju polaznici će usvojiti vještine primjenjive na brojnim Microsoftovim proizvodima, uključujući Windows Server, Windows Client, Microsoft Azure i Microsoft 365. Edukacija se neće fokusirati niti na jedan od navedenih sustava, ali Windows Server će poslužit kao primjer i podloga za usvajanje opisanih tehnika.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

  • Stečena kvalifikacija razine 4.1 HKO ili 4.2 HKO
  • Poznavanje rada s Microsoft Windows ulogama i servisima
  • Iskustvo u radu na administraciji, održavanju i rješavanju problema u infrastrukturi temeljenoj na Microsoft Windows Server tehnologijama.
SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.