financira europska unija lenta
3D skeniranje i obrada podataka

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o specijalističkom strukovnom usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije 3D skeniranje i obrada podataka

Pružatelj obrazovanja: Callidus - Ustanova za obrazovanje odraslih
E-mail kontakt: klara.horvat@ustanovacallidus.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb

  Online: NE

Trajanje programa: 125 sati

Završetkom ovog programa stječete 5 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.175,79 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Oduvijek Vas je zanimao 3D svijet, ali niste znali od kud početi i koji program odabrati? Naša mikrokvalifikacija 3D skeniranje i obrada podataka izvrstan je odabir i za potpune početnike i za one željne utvrđivanja znanja.

 

Callidus je u suradnji s vrhunskim stručnjacima iz industrije razvio mikrokvalifikaciju uz koju ćete steći sva temeljna znanja potrebna za profesionalno 3D skeniranje i obrađivanje podataka.

Cilj programa „3D skeniranje i obrada podataka“ je omogućiti polaznicima stjecanje znanja i vještina potrebnih za provedbu primjerenih mjernih postupaka za mjerenje oblika i dimenzija uz uzimanje u obzir okolinskih faktora koji mogu utjecati na mjerenje. Osim toga, polaznici će po završetku modula znati kako analizirati rezultate mjerenja, te samostalno izrađivati i interpretirati tehničku dokumentaciju.

Znanja i vještine stečene ovom mikrokvalifikacijom polaznicima nude mogućnost zaposlenja ili napretka u karijeri u različitim industrijama u kojima je 3D skeniranje ne samo poželjan, već sada već i nužan skillset.

 

Po završetku programa polaznici će moći:

  1. Samostalno skenirati 3D objekt.
  2. Napraviti potrebne korekcije skeniranog 3D objekta korištenjem CAD alata.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Prethodno stečena kvalifikacija minimalno razine 4.1 (HKO) "strojarstva, brodogradnje i metalurgije" i "elektrotehnike i računalstva" ili program
gimnazije

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Ostali programi iz vještine: Samostalno skenirati 3D objekt

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.