Kreiranje audiovizualnih sadržaja u izradi videoigara

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje kvalifikacije kreiranje audiovizualnih sadržaja u izradi videoigara

Pružatelj obrazovanja: PUČKO OTVORENO UČILIŠTE NOVSKA
E-mail kontakt: info@pou-novska.hr

  Lokacije odžavanja programa: Novska

  Online: NE

Trajanje programa: 500 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 2.120,25 (15.975,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije kreiranje audiovizualnih sadržaja u izradi videoigara provodi se redovitom nastavom u trajanju od 500 sati uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu. 

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 60 sata, dijelom učenjem temeljenim na radu u trajanju od 250 sati (u specijaliziranim učionicama i/ili kod poslodavca s kojim Ustanova ima sklopljen ugovor o suradnji), a dijelom samostalnim aktivnostima, u trajanju od 190 sati.

Polaznici će steći znanja i vještina potrebne za izradu sadržaja i raznih vrsta grafičkih elemenata videoigre koristeći moderne softverske alate za 2D grafiku i 3D oblikovanje, kao i znanja i vještine potrebne za izradu raznih vrsta audio i video sadržaja za potrebe razvoja videoigre koristeći moderne softverske alate za obradu slike i zvuka. 

Navedeno će se realizirati kroz sljedeće module:

1. Računarska grafika i modeliranje u video igrama

2. Audio, video sadržaji i animacija u videoigrama

 

S obzirom na dinamiku iskorištavanja predviđenih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026., privremeno se obustavlja podnošenje i odobravanje zahtjeva za stjecanje digitalnih vještina za zaposlene osobe. Zahtjevi za dodjelu vaučera koji podneseni sa zaključno 12. veljače 2023. bit će obrađeni. Više >

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.