financira europska unija lenta
Kreiranje audiovizualnih sadržaja u izradi videoigara

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje kvalifikacije kreiranje audiovizualnih sadržaja u izradi videoigara

Pružatelj obrazovanja: PUČKO OTVORENO UČILIŠTE NOVSKA
E-mail kontakt: info@pou-novska.hr

  Lokacije odžavanja programa: Novska

  Online: NE

Trajanje programa: 500 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 2.120,25 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije kreiranje audiovizualnih sadržaja u izradi videoigara provodi se redovitom nastavom u trajanju od 500 sati uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu. 

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 60 sata, dijelom učenjem temeljenim na radu u trajanju od 250 sati (u specijaliziranim učionicama i/ili kod poslodavca s kojim Ustanova ima sklopljen ugovor o suradnji), a dijelom samostalnim aktivnostima, u trajanju od 190 sati.

Polaznici će steći znanja i vještina potrebne za izradu sadržaja i raznih vrsta grafičkih elemenata videoigre koristeći moderne softverske alate za 2D grafiku i 3D oblikovanje, kao i znanja i vještine potrebne za izradu raznih vrsta audio i video sadržaja za potrebe razvoja videoigre koristeći moderne softverske alate za obradu slike i zvuka. 

Navedeno će se realizirati kroz sljedeće module:

1. Računarska grafika i modeliranje u video igrama

2. Audio, video sadržaji i animacija u videoigrama

 

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.