financira europska unija lenta
Održivo upravljanje u ugostiteljstvu

Kategorija: Zeleni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Održivo upravljanje u ugostiteljstvu

Pružatelj obrazovanja: Veleučilište PAR
E-mail kontakt: edukacije@par.hr

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka

  Online: NE

Trajanje programa: 255 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.313,96 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja Održivo upravljanje u ugostiteljstvu provodi se redovitom nastavom u trajanju od 255 sati. Ishodi učenja ostvaruju se kroz teorijski dio nastave u trajanju od 90 sati, vježbi u trajanju od 105 sati, te seminarima u trajanju od 60 sati.

Teorijski dio programa (vođeni proces poučavanja) moguće je izvoditi uživo u ustanovi ili na daljinu u realnom vremenu uz korištenje aplikacije za virtualno učenje. Vježbe i seminari (učenje temeljeno na radu) obuhvaćaju rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima i provodi se uživo u specijaliziranim učionicama i/ili kod poslodavaca s kojima ustanova ima sklopljen ugovor o suradnji.

Završetkom programa stječe se 18 ECTS bodova. 

 

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.