financira europska unija lenta
Montiranje i spajanje kotlova za biomasu

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije montiranje i spajanje kotlova za biomasu

Pružatelj obrazovanja: IVORA - škola informatike
E-mail kontakt: asistent-rijeka@ivora.hr

  Lokacije odžavanja programa: Sisak, Gornji Kneginec, Karlovac

  Online: NE

Trajanje programa: 175 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 1.646,16 (12.403,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije montiranje i spajanje kotlova za biomasu provodi se redovitom nastavom u trajanju od 175 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 55 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 85 sata, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od  35 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima te u radnom procesu u kontroliranim uvjetima.

 

Uvjeti za upis u program:

- Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1  i prethodno stečen skup ishoda učenja Osnove obnovljivih izvora energije vode i biomase

Ostali programi iz vještine: Poznavati elemente kotlova i peći na biomasu

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.