Sjedište: Trg Eugena Kvaternika 4, 43000 Bjelovar
E-mail: info@vub.hr
Broj programa obrazovanja: 3Pokaži programe

Veleučilište u Bjelovaru osnovano je 2007. godine odlukom Grada Bjelovara koji je jedini osnivač ustanove. U strogom centru grada, a istovremeno mirnom i sigurnom okruženju na udaljenosti od 80 km od glavnog grada studenti mogu studirati u suvremeno opremljenim nastavnim prostorima i laboratorijima. Ustanova izvodi tri studijska programa: stručni prijediplomski studij Mehatronika, stručni prijediplomski studij Sestrinstvo i stručni prijediplomski studij Računarstvo. U procesu smo osnivanja stručnog diplomskog studija Sestrinstvo. Uz suvremenu izvedbu nastave na našim studijskim programima, na Veleučilištu provodimo i programe cjeloživotnog obrazovanja. Svi programi koje izvodimo su isključivo u STEM području. 

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Bjelovar
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Veleučilište u Bjelovaru:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.