Sjedište: Vukovarska ul., 24, 21310 Omiš
E-mail: pou.zizic@gmail.com
Broj programa obrazovanja: 1Pokaži programe

Ustanova za obrazovanje odraslih sa sjedištem u Omišu koja također djeluje i u svojim podružnicama u Splitu, Metkoviću, Dubrovniku i Zagrebu. Temeljna djelatnost je obrazovanje odraslih u sektorima Promet i logistika, Turizam i ugostiteljstvo, Ekonomija, trgovina i poslovna administarcija, Strojarstvo, brodogradnja i matelurgija, Poljoprivreda, prehrana i veterina, Graditeljstvo i geodezija, Šumarstvo, prerada i obrada drva, Zdravstvo i socijalna skrb, Osobne, usluge zaštite i druge usluge te Autoškola svih vozačkih kategorija. Obrazujemo polaznike u programima osposobljavanja, usavršavanja, izobrazbe, prekvalifikacija i doškolovanja.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Omiš
  • Dubrovnik
  • Split
  • Zagreb
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ŽIŽIĆ:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.