Sjedište: Trg svetog Florijana 14, 48260 Križevci
E-mail: suradnik@pou-krizevci.hr
Broj programa obrazovanja: 4Pokaži programe

Pučko otvoreno učilište Križevci javna je ustanova za cjeloživotno obrazovanje i kulturu, čiji je osnivač Grad Križevci. Pod raznim imenima Učilište postoji kontinuirano od 1945. godine, a danas je afirmirana i samostalna ustanova sa sjedištem na Trgu svetog Florijana 14, Križevci. Za obavljanje djelatnosti raspolaže prostorima Velike i Podrumske dvorane Hrvatskoga doma, a u prostorijama uprave, s jednom suvremeno opremljenom učionicom za održavanje obrazovnih programa. Uz to, Pučko otvoreno učilište Križevci upravlja i Kinom Križevci, nudeći aktualne filmske naslove te prigodne filmske festivale. Ustanova organizira i priređuje kulturne programe i programe javnog informiranja te različite programe formalnog i neformalnog obrazovanja.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Križevci
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.