Sjedište: Zagrebačka avenija 3, 10000 Zagreb
E-mail: ustanova@mediped.hr
Broj programa obrazovanja: 0Pokaži programe

MEDIPED Ustanovu za obrazovanje odraslih s pravom javnosti koja za svoj rad ima odobrenje Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, te se upisuje kao zanimanje u e–radnu knjižicu.

Ustanova počinje s radom u rujnu 2023. godini, tijekom koje će se krenuti s provođenjem edukacija namjenjenih zainteresiranim kandidatima koji žele postati visokokvalificirani i suvremeno obrazovani pedikeri.

Svi naši polaznici će nakon završene edukacije baratati znanjima i vještinama potrebnima za uspješnu karijeru pedikera kojom će vrhunski osigurati svoju egzistenciju.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja MEDIPED - Ustanova za obrazovanje odraslih:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.