Sjedište: Ul. Pavla Hatza 21, 10 000 Zagreb
E-mail: info@institutprvikorak.hr
Broj programa obrazovanja: 0Pokaži programe

Institut Prvi korak je obrazovna ustanova koja je okupila vrhunske stručnjake s bogatim domaćim i međunarodnim akademskim i profesionalnim iskustvom s ciljem pružanja usluga formalnog i neformalnog obrazovanja za odrasle. Specijalizirani smo u obrazovnom području komunikacija i jezika, “soft-skills”, menadžmenta. Naši obrazovni programi namijenjeni su zaposlenim osobama koje žele unaprijediti svoju karijeru stručnim usavršavanjem te nezaposlenim osobama koje žele potpuno promijeniti svoju karijeru stručnim osposobljavanjem i stjecanjem novih vještina koje će im omogućiti da postanu  konkurentni(ji) na tržištu rada.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Institut Prvi korak - ustanova za obrazovanje odraslih:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.