UČILIŠTE RAZVOJ – Ustanova za obrazovanje odraslih

Sjedište: Ilica 246a, 10 000 Zagreb
E-mail: info@uciliste-razvoj.hr
Broj programa obrazovanja: 0Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb

Učilište RAZVOJ – Ustanova za obrazovanje odraslih osnovano je 22. veljače 2022. godine, kad je upisano u registar trgovačkog suda u Zagrebu. Sjedište Učilišta Razvoj je Ilica 246a, Zagreb. Naši programi zadovoljavaju ovlaštenja Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta. Programi su prilagođeni redovnoj, konzultativno – instruktivnoj i online nastavi. Programi koje trenutno nudimo su programi osposobljavanja za poslove Gerontodomaćice, Program osposobljavanja za poslove kozmetičke njege lica, Program osposobljavanja za poslove manikure, Program osposobljavanja za poslove računalnog operatera i Program usavršavanja za poslove voditelja pripreme i provedbe EU projekata.

Učilište svoj brend gradi prvenstveno na kvaliteti programa i predavača te usklađenosti svojih programa i aktivnosti s potrebama gospodarstva. Stremi poticanju kompetencija koje predstavljaju preduvjet za uspjeh na globalnom tržištu rada te osobnom razvoju. Učilište je strategijski usmjereno obrazovanju za kompetencije koje su potrebne našim polaznicima u ostvarivanju njihovih životnih težnji. Težimo stvaranju kvalitetne  strukture koja će omogućiti djelovanje svih osoba uključenih u obrazovanje odraslih.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi ovog pružatelja:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.