Sjedište: Ilica 246a, 10 000 Zagreb
E-mail: info@uciliste-razvoj.hr
Broj programa obrazovanja: 0Pokaži programe

Učilište RAZVOJ – Ustanova za obrazovanje odraslih osnovano je 22. veljače 2022. godine, kad je upisano u registar trgovačkog suda u Zagrebu. Sjedište Učilišta Razvoj je Ilica 246a, Zagreb. Naši programi zadovoljavaju ovlaštenja Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta. Programi su prilagođeni redovnoj, konzultativno – instruktivnoj i online nastavi. Programi koje trenutno nudimo su programi osposobljavanja za poslove Gerontodomaćice, Program osposobljavanja za poslove kozmetičke njege lica, Program osposobljavanja za poslove manikure, Program osposobljavanja za poslove računalnog operatera i Program usavršavanja za poslove voditelja pripreme i provedbe EU projekata.

Učilište svoj brend gradi prvenstveno na kvaliteti programa i predavača te usklađenosti svojih programa i aktivnosti s potrebama gospodarstva. Stremi poticanju kompetencija koje predstavljaju preduvjet za uspjeh na globalnom tržištu rada te osobnom razvoju. Učilište je strategijski usmjereno obrazovanju za kompetencije koje su potrebne našim polaznicima u ostvarivanju njihovih životnih težnji. Težimo stvaranju kvalitetne  strukture koja će omogućiti djelovanje svih osoba uključenih u obrazovanje odraslih.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja UČILIŠTE RAZVOJ – Ustanova za obrazovanje odraslih:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.