Sjedište: Ulica Cvjetka Rubetića 16, 10000 Zagreb
E-mail: tajnistvo@magistra.hr
Broj programa obrazovanja: 1Pokaži programe

Učilište Magistra, ustanova za obrazovanje odraslih osnovana je 2002. godine u Zagrebu.
Naša misija je svojim višegodišnjim iskustvom i profesionalnošću osigurati uspjeh svima koji žele povećati svoju konkurentnost na tržištu rada ili napredovati u karijeri usavršavanjem i stjecanjem novih znanja. Učilište Magistra provodi kvalitetno obrazovanje temeljeno na konceptu cjeloživotnog učenja, mobilnosti i razvoju ljudskih potencijala kao najveće vrijednosti društva. Stručni i iskusni predavači te rad u malim grupama, osigurana besplatna stručna literatura, besplatan pristup Edmodo platformi za online učenje, besplatni izlasci na ispite te individualni pristup svakom polazniku osigurava visok nivo znanja svakog našeg polaznika koji uspješno završi program obrazovanja.Učionice Učilišta Magistra su klimatizirane, opremljene računalima za polaznike, predavačkim računalom i projektorom. Za sve polaznike osiguran je besplatan pristup internetu.Osim verificiranih programa osposobljavanja koji se upisuju u radnu knjižicu, Učilište Magistra organizira i razne neformalne tečajeve prilagođene novim zahtjevima tržišta rada.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Učilište Magistra ustanova za obrazovanje odraslih:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.