Sjedište: Trg dr. Žarka Dolinara 1, 48000 Koprivnica
E-mail: tanja.sipek@unin.hr
Broj programa obrazovanja: 1Pokaži programe

Sveučilište Sjever, osmo je javno sveučilište u Hrvatskoj koje paralelno djeluje i razvija se u dva grada - Koprivnici i Varaždinu, kao regionalno sveučilište na području sjeverozapadne Hrvatske. Sveučilište obavlja djelatnost visokog obrazovanja, znanstvenu odnosno umjetničku djelatnost i stručnu djelatnost u velikom broju znanstvenih područja i polja. Obrazujući mlade ljude prema načelima Bolonjske deklaracije te razvijajući koncept cjeloživotnoga obrazovanja u skladu s realnim gospodarskim potrebama sjeverozapadne Hrvatske i šireg područja, Sveučilište Sjever neprestano primjenjuje najnovije znanstvene, umjetničke i stručne spoznaje u razvoju novih studijskih programa i osuvremenjivanju postojećih te suraduje sa srodnim visokoškolskim ustanovama u zemlji i inozemstvu.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Koprivnica
  • Varaždin
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.