Kategorija: Zeleni program
Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije priprema jela za posebne oblike prehrane
Pružatelj obrazovanja: Srednja škola Zabok - Regionalni centar kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu
E-mail kontakt: obrazovanje.odraslih@rcktu-zabok.hr
Lokacije odžavanja programa: Zabok
Online: NE
Trajanje programa: 175 sati
Završetkom ovog programa stječete 7 CSVET/ECTS bodova.  Što su CSVET/ECTS bodovi?
Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 517,62 €
Uvjeti upisa:
Dodatni uvjeti za upis programa:
Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije priprema jela za posebne oblike prehrane provodi se redovitom nastavom u trajanju od 175 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela nastave putem online prijenosa u stvarnom vremenu.
Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja u ustanovi, u trajanju od 50 sati, dijelom učenjem temeljenim na radu u trajanju od 105 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika, u trajanju od 20 sati.
Učenje temeljeno na radu odvija se u specijaliziranoj učionici gdje se izvode simulacije stvarnih problemskih situacija, kao i u kuhinjskim prostorijama ugostiteljskog objekta.
Cilj programa je stjecanje znanja i vještina potrebnih za obavljanje procesa vezanih uz važnost povezivanja prehrane i zdravlja te pripremanje jela za posebne oblike prehrane.
Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.
Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.
Otvori Upitnik
Ostali programi iz vještine: Racionalno koristiti namirnice i potrošni materijal
Ostali programi iz vještine: Uvažavati gastronomske trendove i trendove zdrave prehrane kod proizvodnje jela
Ostali programi iz vještine: Promicati gastronomsku kulturu i zdrav način ishrane
Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.
Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.