financira europska unija lenta
Digitalna potpora u modnoj prodaji

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije digitalna potpora u modnoj prodaji

Pružatelj obrazovanja: Narodno učilište, ustanova za obrazovanje i kulturu
E-mail kontakt: nar-uciliste@nar-uciliste.hr

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka

  Online: NE

Trajanje programa: 200 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 948,17 (7.144,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Provjera ne/formalno ili informalno stečenih ishoda učenja, prema primjerima vrednovanja u SK Modni/na asistent/ica u prodaji
  • Cjelovita kvalifikacija minimalno na razini 4.1 u sektoru Moda, tekstil i koža ili sektora Umjetnost
  • SIU Informacijske i komunikacijske tehnologije u modnom poslovanju

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije digitalni alati u modnoj prodajii izvodi se redovitom nastavom u trajanju od 200 sati uz mogućnost izvođenja teorijskih dijelova programa na daljinu, u realnom vremenu za SIU Informatička potpora u modnom poslovanju i SIU Digitalni alati za izradu vizualnog modnog sadržaja.

Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja u ustanovi u trajanju od 60 sati, učenjem temeljenim na radu, u trajanju od 130 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima, u trajanju od 10 sati.

Učenjem temeljenim na radu - simulacijama realnih radnih situacija i projektnih aktivnosti iz sektora Mode, tekstila i kože polaznik stječe strukovne i zelene vještine u konceptima modnog dizajna.

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.