Digitalna potpora u modnoj prodaji

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljenosti za stjecanje mikrokvalifikacije digitalna potpora u modnoj prodaji

Pružatelj obrazovanja: Narodno učilište, ustanova za obrazovanje i kulturu
E-mail kontakt: nar-uciliste@nar-uciliste.hr

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka

  Online: NE

Trajanje programa: 200 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 948,17 (7.144,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Provjera ne/formalno ili informalno stečenih ishoda učenja, prema primjerima vrednovanja u SK Modni/na asistent/ica u prodaji
  • Cjelovita kvalifikacija minimalno na razini 4.1 u sektoru Moda, tekstil i koža ili sektora Umjetnost
  • SIU Informacijske i komunikacijske tehnologije u modnom poslovanju

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije digitalni alati u modnoj prodajii izvodi se redovitom nastavom u trajanju od 200 sati uz mogućnost izvođenja teorijskih dijelova programa na daljinu, u realnom vremenu za SIU Informatička potpora u modnom poslovanju i SIU Digitalni alati za izradu vizualnog modnog sadržaja.

Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja u ustanovi u trajanju od 60 sati, učenjem temeljenim na radu, u trajanju od 130 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima, u trajanju od 10 sati.

Učenjem temeljenim na radu - simulacijama realnih radnih situacija i projektnih aktivnosti iz sektora Mode, tekstila i kože polaznik stječe strukovne i zelene vještine u konceptima modnog dizajna.

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.