financira europska unija lenta
Biopoduzetništvo

Kategorija: Zeleni program  

Naziv potvrde po završetku: Potvrda o završenom programu stručnog usavršavanja za stjecanje mikrokvalifikacije Biopoduzetništvo

Pružatelj obrazovanja: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku-Odjel za biologiju
E-mail kontakt: info@biologija.unios.hr

  Lokacije odžavanja programa: Osijek

  Online: NE

Trajanje programa: 65 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 842,79 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj programa je osposobiti polaznika za prepoznavanje poslovnih prilika te kreiranja ideja i vizija u kojima se razvijaju inovativna rješenja u svrhu konkurentnog gospodarstva koje pomirbeno djeluje na okoliš i razvoj društva koristeći suvremene biološke spoznaje. Program povezuje znanja iz područja temeljnih prirodnih znanosti (biologija i zaštita okoliša) i ekonomije.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Kvalifikacija na razini 4.2 ili više.

Program je namijenjen osobama koje pohađaju ili su završili jedan od studija koji se izvode na Odjelu za biologiju: prijediplomskog sveučilišnog studija Biologija, diplomskog sveučilišnog studija Biologija; smjer: znanstveni, diplomskog sveučilišnog studija Biologija i kemija; smjer: nastavnički, diplomskog sveučilišnog studija Zaštita prirode i okoliša, magistrima i inženjerima iz područja prirodnih, biomedicinskih i biotehničkih znanosti, koji nisu stekli dovoljno znanja o navedenoj tematici, a koji žele pokrenuti ili unaprijediti postojeći poduzetnički pothvat. Program mogu upisati i osobe koje ne žele ostvariti poduzetničku karijeru, ali im je u svrhu uspješnog obavljanja poslovnih aktivnosti potreban razvoj poduzetničkih kompetencija i jačanje zelenih vještina. Upisi se ostvaruju na temelju priložene prvostupničke svjedodžbe ili diplome o završenom diplomskom studiju. U svrhu upisa ne provodi se selekcijski postupak. Upis polaznika organizirat će se prema redoslijedu prijave.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.