Sjedište: Dragutina Domjanića 25, 10000 Zagreb
E-mail: uciliste@altius.hr
Broj programa obrazovanja: 1Pokaži programe

Poslovno učilište Altius vam omogućuje stjecanje novog zvanja upisanog u radnu knjižicu, za koje ćete dobiti javnu ispravu (uvjerenje), a programe je verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Sve ih odlikuje optimalni omjer teorijskih i praktičnih znanja, nužnih u poslovnoj svakodnevici. Neovisno o tome jeste li već dio svijeta rada ili ćete tek zakoračiti u njega, nakon jednogodišnjeg programa bit ćete bogatiji za nove poslovne vještine.

Upisivanjem bilo kojeg programa Poslovnog učilišta Altius otvorit ćemo vam svijet dodatnih znanja, a tijekom školovanja pomoći da ga u potpunosti usvojite. Krajnji cilj je postizanje ne samo poslovnog, nego i osobnog napretka. Zadaća našeg poslovnog učilišta je da vam sustavno, optimalno i na zanimljiv način prenosimo znanja. Vaša je zadaća da učite i budete znatiželjni. Želja nam je ista: vaš poslovni uspjeh. Ne sumnjamo u njega, štoviše – jamčimo ga!

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Poslovno učilište Altius:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.