Poslovno učilište Altius

Sjedište: Dragutina Domjanića 25, 10000 Zagreb
E-mail: uciliste@altius.hr
Broj programa obrazovanja: 0Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb

Poslovno učilište Altius vam omogućuje stjecanje novog zvanja upisanog u radnu knjižicu, za koje ćete dobiti javnu ispravu (uvjerenje), a programe je verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Sve ih odlikuje optimalni omjer teorijskih i praktičnih znanja, nužnih u poslovnoj svakodnevici. Neovisno o tome jeste li već dio svijeta rada ili ćete tek zakoračiti u njega, nakon jednogodišnjeg programa bit ćete bogatiji za nove poslovne vještine.

Upisivanjem bilo kojeg programa Poslovnog učilišta Altius otvorit ćemo vam svijet dodatnih znanja, a tijekom školovanja pomoći da ga u potpunosti usvojite. Krajnji cilj je postizanje ne samo poslovnog, nego i osobnog napretka. Zadaća našeg poslovnog učilišta je da vam sustavno, optimalno i na zanimljiv način prenosimo znanja. Vaša je zadaća da učite i budete znatiželjni. Želja nam je ista: vaš poslovni uspjeh. Ne sumnjamo u njega, štoviše – jamčimo ga!

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi ovog pružatelja:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.