Sjedište: BOŽENE PLAZZERIANO 4, 42000 Varaždin
E-mail: obrazovanje.odraslih@ss-gospodarska-vz.skole.hr
Broj programa obrazovanja: 0Pokaži programe

Gospodarska škola Varaždin je srednjoškolska ustanova koja je registrirana za obavljanje usluga odgoja i obrazovanja u srednjoj školi. Upisujemo učenike u obrazovnom sektoru Ekonomija, trgovina i poslovna administracija za zanimanja Ekonomist, Komercijalist, Poslovni tajnik/ica, Upravni referent, Prodavač i Administrator te u obrazovnom sektoru Ugostiteljstvo i turizam Hotelijersko-turistički tehničar za zanimanja, Turističko-hotelijerski komercijalist, Konobar – JMO i Kuhar - JMO. Uz redovno obrazovanje u Gospodarskoj školi Varaždin održava se nastava za obrazovanje odraslih. Vaučer Hrvatskog zavoda za zapošljavanje moguće je koristiti za obrazovanje u programu stjecanja mikrokvalifikacije Internetski marketing i brendiranje.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Varaždin
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja GOSPODARSKA ŠKOLA VARAŽDIN:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.