Sjedište: Krešimirova 2, 51000 Rijeka
E-mail: educa.rijeka@gmail.com
Broj programa obrazovanja: 0Pokaži programe

EDUCA je utemeljena 1993. godine s namjerom da se priključi ideji da suvremenim, elastičnim i učinkovitim programima osposobljavanja i usavršavanja odraslih doprinese svakodnevnim potrebama hrvatskog gospodarstva i pripremi istog za ulazak na regionalno, europsko i svjetsko tržište.

Djelatnost EDUCA-e je srednješkolsko obrazovanje, osposobljavanje, usavršavanje i ostalo obrazovanje odraslih. EDUCA je jedna od prvih privatnih ustanova za obrazovanje odraslih u Republici Hrvatskoj specijalizirana za stručna osposobljavanja u realnom sektoru iz područja strojarstva, brodogradnje, metalurgije, graditeljstva, šumarstva, prerade i obrade drva.

EDUCA u sklopu djelatnosti izvodi formalne oblike obrazovanja odraslih (osposobljavanje i usavršavanje) odobrene od nadležnog ministarstva kao i neformalne oblike obrazovanja u formi pripremnih seminara, edukacija, savjetovanja i sl. Polaznici nakon formalno završenog programa i završne provjere dobivaju javnu ispravu koja im se upisuje u E - radnu knjižicu.

Tradicija duga 30 godina, te dugogodišnje iskustvo naših predavača i stručnih suradnika raznih ekspertiza garancija su kvalitetne realizacije programa osposobljavanja svih naših polaznika. Uvijek nam je bila najvažnija kvaliteta obrazovanja i uspješnost sudionika u obrazovanju odraslih. Naše programe pripremamo prema potrebama pojedinaca i grupa. Osluškujemo potrebe ljudi i kreiramo programe u skladu s tržištem rada. Polaznici i tvrtke u kojima oni rade su fokus naših poslovnih aktivnosti. Činimo sve da opravdamo povjerenje naših korisnika usluga iz dana u dan, uz najveću razinu kvalitete.

EDUCA je svjesna svoje odgovornosti unutar zajednice te stoga aktivno promovira obrazovnu izvrsnost, važnost cjeloživotnog učenja, mogućnost samozapošljavanja, ali i socijalnu osjetljivost.

EDUCA ima tendenciju daljnjeg širenja i povećanja broja programa za obrazovanje odraslih namijenjene njihovu ostvarivanju prava na slobodan razvoj osobnosti, osposobljavanja za zapošljivost i osposobljavanje za aktivno građanstvo. Stoga se u uključila i u programe za stjecanje djelomičnih kvalifikacija te mikrokvalifikacija koji se financiraju putem vaučera i po čijem završetku polaznici dobivaju uvjerenje o uspješnom završetku programa i stečenim vještinama.

Više od 25.000 polaznika osposobljenih u EDUCA-i uspješno radi širom Hrvatske, regije, Europe i svijeta.

Obratite nam se s povjerenjem jer Obrazovanje je naša putovnica za budućnost, a budućnost pripada onima koji se za nju pripremaju već danas. (Malcom X)

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Rijeka
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja EDUCA ustanova za srednjoškolsko obrazovanje, osposobljavanje, usavršavanje i ostalo obrazovanje odraslih:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.