Sjedište: Gajeva 6, 10 000 Zagreb
E-mail: callegari@callegari.hr
Broj programa obrazovanja: 3Pokaži programe

Škola Callegari izvodi programe iz područja dizajna interijera, dizajna namještaja, modnog dizajna, odjevne konstrukcije i visažizma. Škola Callegari potekla je od ugledne talijanske obrazovne institucije Istituti Callegari iz Treviza koja još od 1937. god. obrazuje profesionalce u modnim i dizajnerskim zanimanjima, a od 2006. god. naša škola u Hrvatskoj djeluje kao samostalni brand. Škola Callegari, s tradicijom obrazovnog djelovanja u Hrvatskoj dužom od 25 godina, može se pohvaliti uspješnom edukacijom više od 4000 polaznika u školama u Zagrebu, Splitu i Rijeci od kojih je većina danas uspješna u svom poslu, a mnogi su uistinu postali predvodnici hrvatske modne i dizajnerske struke. Pored obrazovanja u programima škole, možemo se pohvaliti da smo uspješno proveli nekoliko projekata financiranih sredstvima EU-a.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
  • Rijeka
  • Split
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.