VISOKA POSLOVNA ŠKOLA PAR

Sjedište: Trg Riječke rezolucije 4, 51000 Rijeka
E-mail: edukacije@par.hr
Broj programa obrazovanja: 8Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Rijeka

Visoka poslovna škola PAR osnovana je 2011. godine, a od 2012. godine provodi preddiplomski stručni studij Poslovno upravljanje s ciljem obrazovanja mladih, modernih i poduzetnički orijentiranih kadrova te kao odgovor na potrebu budućih studenata koji žele drugačije obrazovanje. Od 2020. godine provodi i specijalistički diplomski stručni studij Poslovno upravljanje s tri ponuđena smjera: Upravljanje malim i srednjim poduzećima, Upravljanje financijama te Upravljanje u sportu. Od 2021. Visoka poslovna škola PAR provodi i preddiplomski stručni studij Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu.

Do danas, Visoka poslovna škola PAR djeluje kao prva i jedina privatna visokoobrazovna institucija na području Primorsko – goranske županije koja provodi studijske programe s kvalitetno raspoređenim omjerom teorije i organizirane stručne prakse.

Kontinuirani razvoj programa cjeloživotnog obrazovanja predstavlja ključnu okosnicu društvene odgovornosti institucije. Visoka poslovna škola PAR u širokoj paleti obrazovnih programa ima programe obrazovanja odraslih i programe mikrokvalifikacija odobrene od Ministarstva znanosti i obrazovanja, programe za turističke vodiče verificirane od strane Ministarstva turizma, ali i neformalne edukacije, seminare i treninge kroz koje polaznici upoznaju prednosti rada u timu, stječu komplementarne vještine timskog rada čime izravno, kroz osobni i profesionalni razvoj doprinose unaprjeđenju kvalitete timskog rada, osobnih i poslovnih rezultata.

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.