Zeleni koncepti modnog dizajna

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije zeleni koncepti modnog dizajna

Pružatelj obrazovanja: Strukovna škola Sisak
E-mail kontakt: ured@ss-strukovna-sk.skole.hr

  Lokacije odžavanja programa: Sisak

  Online: NE

Trajanje programa: 125 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 593,80 (4.474,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Provjera ne/formalno ili informalno stečenih ishoda učenja, prema primjerima vrednovanja u SK Modni/na asistent/ica u prodaji
  • Cjelovita kvalifikacija minimalno na razini 4.1 u sektoru Moda, tekstil i koža ili sektora Umjetnost

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije zeleni koncepti modnog dizajna izvodi se redovitom nastavom u trajanju od 125 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja u ustanovi u trajanju od 25 sati, učenjem temeljenim na radu, u trajanju od 94 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima, u trajanju od 6 sati.

Učenjem temeljenim na radu - simulacijama realnih radnih situacija i projektnih aktivnosti iz sektora Mode, tekstila i kože polaznik stječe strukovne i zelene vještine u konceptima modnog dizajna.

Vještine koje polaznik usvaja programom: sudjelovati u aktivnostima promicanja odgovornog upravljanja prirodnim resursima u modnom poslovanju; primijeniti propise o zaštiti okoliša u modnom poslovanju; prilagoditi dizajn komunikacije modnog projekta ciljevima održivog razvoja; uspostaviti interdisciplinarna partnerstva u razvoju modne komunikacije projekta; primijeniti interdisciplinarne prakse u razvoju društveno angažirane modne komunikacije; voditi komunikaciju modnog projekta po načelima društveno odgovornog poslovanja i poslovne etike.

S obzirom na dinamiku iskorištavanja predviđenih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026., privremeno se obustavlja podnošenje i odobravanje zahtjeva za stjecanje digitalnih vještina za zaposlene osobe. Zahtjevi za dodjelu vaučera koji podneseni sa zaključno 12. veljače 2023. bit će obrađeni. Više >

Ostali programi iz vještine: IKT u dizajnu modne komunikacije

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.