sufinancira europska unija lenta
Zavarivanje čelika sučeljnim spojem MAG postupkom

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije zavarivanje čelika sučeljnim spojem MAG postupkom (135)

Pružatelj obrazovanja: IVORA - škola informatike
E-mail kontakt: asistent-rijeka@ivora.hr

  Lokacije odžavanja programa: Sisak, Gornji Kneginec, Karlovac

  Online: NE

Trajanje programa: 250 sati

Završetkom ovog programa stječete 10 HRROO (CSVET) bodova.

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 2.627,51 (19.797,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije zavarivanje čelika sučeljnim spojem MAG postupkom (135) provodi se redovitom nastavom u trajanju od 250 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 45 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 180 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 25 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima te u radnom procesu u kontroliranim uvjetima.

 

Uvjeti za upis u program: Završen modul Zavarivanje čelika kutnim spojem MAG (135) postupkom.

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.