KNJIGOVOĐA/KNJIGOVOTKINJA

Naziv potvrde po završetku: UVJERENJE O OSPOSOBLJAVANJU ZA STJECANJE DJELOMIČNE KVALIFIKACIJE KNJIGOVOĐA/KNJIGOVOTKINJA

Pružatelj obrazovanja: CENTAR ZA KULTURU I CJELOŽIVOTNO OBRAZOVANJE ZLATNA VRATA
E-mail kontakt: info@zlatnavrata.hr

  Lokacije odžavanja programa: Split

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 767,27 (5.781,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)

 Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođe/knjigovotkinje provodi se redovitom nastavom u trajanju od 350 sati, pri čemu se vođeni proces učenja izvodi u trajanju od 85 sati, učenje temeljno na radu 140 sati, a samostalna aktivnost polaznika 125 sati. Polaznici imaju mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu putem aplikacije za virtualno učenje (vođeni proces učenja i poučavanja), a učenje temeljeno na radu isključivo uživo, u specijaliziranim učionicamai/ili kod poslodavca (u knjigovodstvenim servisima) s kojim Ustanova ima sklopljen ugovor o suradnji.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim ili stvarnim uvijetima uz korištenje knjigovodstvenog softvera.

S obzirom na dinamiku iskorištavanja predviđenih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026., privremeno se obustavlja podnošenje i odobravanje zahtjeva za stjecanje digitalnih vještina za zaposlene osobe. Zahtjevi za dodjelu vaučera koji podneseni sa zaključno 12. veljače 2023. bit će obrađeni. Više >

Ostali programi iz vještine: Korištenje IKT alata u knjigovodstvu

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.