Knjigovođa/Knjigovotkinja

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa/knjigovotkinja

Pružatelj obrazovanja: POU LIBAR
E-mail kontakt: info@libar.net

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka, Split, Šibenik, Zadar

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 767,27 (5.781,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa/knjigovotkina provodi se redovitom nastavomu trajanju 350 sat, uz mogućnost izvođenja terojskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu putem aplikacija za virtualno učenje ( vođeni proces učenja i poučavanja ) a učenje temeljeno na radu isključivo uživo, u specijaliziranim učionicama i/ili kod poslodavca ( u knjigovostvenim servisima ) s kojim Ustanova ima sklopljeni ugovor o suradnji.

Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 85 sati, dijelom učenjem temeljenjem na radu u trajanju od 140 sat,a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika, u trajanju od 125 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima uz korištenje knjigovostvenog softvera,

S obzirom na dinamiku iskorištavanja predviđenih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026., privremeno se obustavlja podnošenje i odobravanje zahtjeva za stjecanje digitalnih vještina za zaposlene osobe. Zahtjevi za dodjelu vaučera koji podneseni sa zaključno 12. veljače 2023. bit će obrađeni. Više >

Ostali programi iz vještine: Korištenje IKT alata u knjigovodstvu

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.