financira europska unija lenta
Knjigovođa/Knjigovotkinja

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa/knjigovotkinja

Pružatelj obrazovanja: POU LIBAR
E-mail kontakt: info@libar.net

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka, Split, Šibenik, Zadar

  Online: DA

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 767,27 (5.781,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa/knjigovotkina provodi se redovitom nastavomu trajanju 350 sat, uz mogućnost izvođenja terojskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu putem aplikacija za virtualno učenje ( vođeni proces učenja i poučavanja ) a učenje temeljeno na radu isključivo uživo, u specijaliziranim učionicama i/ili kod poslodavca ( u knjigovostvenim servisima ) s kojim Ustanova ima sklopljeni ugovor o suradnji.

Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 85 sati, dijelom učenjem temeljenjem na radu u trajanju od 140 sat,a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika, u trajanju od 125 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima uz korištenje knjigovostvenog softvera,

Ostali programi iz vještine: Korištenje IKT alata u knjigovodstvu

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.