Program je kategoriziran u vještinama:
financira europska unija lenta
Knjigovođa/Knjigovotkinja

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa/knjigovotkinja

Pružatelj obrazovanja: DIOPTER-OTVORENO UČILIŠTE
E-mail kontakt: info@diopter.hr

  Lokacije odžavanja programa: Pula

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 767,27 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program se provodi redovitom nastavom, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa online, u realnom vremenu. Učenje temeljeno na radu odvija se isključivo uživo, u specijaliziranim učionicama i/ili kod poslodavca (u knjigovodstvenim servisima) s kojim ustanova ima sklopljen ugovor o suradnji. Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim ili stvarnim uvjetima uz korištenje knjigovodstvenog softvera. Po završetku edukacije polaznik može provjeriti ispravnost zaprimljene dokumentacije (likvidature) ovisno o sklopljenom ugovoru s klijentom. Zatim voditi blagajnički izvještaj, odgovarati za točnost blagajne, knjižiti u financijskom računovodstvu, izrađivati kalkulacije po nalogu, ažurirati izvještaje u aplikacijama, obavljati usklađivanje stanja imovine, potraživanja i obveza, obračunavati i refundirati troškove, provesti knjiženja na osnovu knjigovodstvenih isprava, komunicirati s poslovnim partnerima itd. 

Ostali programi iz vještine: Korištenje IKT alata u knjigovodstvu

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.