Program je kategoriziran u vještinama:
financira europska unija lenta
Knjigovođa/knjigovotkinja

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljenosti za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa/knjigovotkinja

Pružatelj obrazovanja: USTANOVA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH MATURA PLUS
E-mail kontakt: info@uoo-maturaplus.hr

  Lokacije odžavanja programa: Županja, Vinkovci

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 767,27 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa/ knjigovotkinja provodi se redovitom nastavom u trajanju od 350 sati, pri čemu se vođeni proces učenja izvodi u trajanju od 85 sati, učenje temeljeno na radu 140 sati, a samostalna aktivnost polaznika 125 sati. Polaznici imaju mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu putem aplikacija za virtualno učenje (vođeni proces učenja i poučavanja), a učenje temeljeno na radu isključivo uživo, u specijaliziranim učionicima i/ili kod poslodavaca (u knjigovodstvenim servisima) s kojim Ustanova ima sklopljeni ugovor o suradnji.

Program omogućuje polaznicima stjecanje znanja i vještina za obavljanje knjigovodstvenih poslova uz korištenje knjigovodstvenog softvera pri čemu će steći kompetencije za izradu i provjeru ispravnosti knjigovodstvene dokumentacije i njeno evidentiranje, evidentiranje poslovnih događaja vezanih uz temeljne računovodstvene kategorije na osnovu vjerodostojnih isprava, pisanje financijskih izvještaja i obračunavanje plaća i ostalih naknada te provođenje knjiženja, obrađivanje knjigovodstvenih i računovodstvenih podataka i provjera ispravnosti zaprimljene dokumentacije, kao i brojne druge kompetencije koje će im osigurati uspješan rad.

Ostali programi iz vještine: Korištenje IKT alata u knjigovodstvu

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.