Digitalni alati u modnom poslovanju i predstavljanju modnog proizvoda

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije digitalni alati u modnom poslovanju i predstavljanju modnog proizvoda

Pružatelj obrazovanja: CENTAR ZA CJELOŽIVOTNO UČENJE I KULTURU BJELOVAR
E-mail kontakt: info@cuk.hr

  Lokacije odžavanja programa: Bjelovar

  Online: DA

Trajanje programa: 125 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 584,38 (4.403,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija minimalno na razini 4.1 u sektoru Moda, tekstil i koža ili sektora Umjetnost

Cilj modula je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina korištenjem digitalnih alata u modnom poslovanju i predstavljanju modne ideje te sadržaja modne kolekcije implementirane u modni portfolio. Uz navedeno, moći će poslovno kominiciritati, analizirati i ažurirati bazu podataka, identificirati zakonitosti modnog ilustriranja, specifičnosti modnih stilova i aktulanih trendova. 

Učenjem temeljenom na radu stječu se specifična znanja i vještine potrebne za samostalan, siguran i odgovoran rad te za rješavanje stvarnih problema radnog procesa korištenjem digitalnih alata u modnom poslovanju i predstavljanju. Učenje temeljeno na radu integrirano je u program obrazovanja odraslih uz uporabu simulacija, stvarnih radnih situacija i projektnih zadataka u sektoru Moda, tekstil i koža. Polaznik samostalno digitalno rješava projektne i problemske zadatke u odabranom programu za modno poslovanje i predstavljanje modne ideje i kolekcije modnim ilustriranjem. Zadaci se temelje na primjeni u struci, suvremenom pristupu rješavanja zadanog zadatka i razvoju kreativnosti, inovativnosti i originalnosti polaznika.

S obzirom na dinamiku iskorištavanja predviđenih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026., privremeno se obustavlja podnošenje i odobravanje zahtjeva za stjecanje digitalnih vještina za zaposlene osobe. Zahtjevi za dodjelu vaučera koji podneseni sa zaključno 12. veljače 2023. bit će obrađeni. Više >

Ostali programi iz vještine: Koristiti ICT u modnom poslovanju

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.