Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljenosti za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Pružatelj obrazovanja: USTANOVA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH DANTE
E-mail kontakt: info@dante-ri.hr

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 751,61 (5.663,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima provodi se redovitom nastavom u trajanju od 350 sati pri čemu se dijelom izvodi vođenim procesom učenja i poučavanja (102 sata), dijelom učenjem temeljenim na radu (118 sati), a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika (130 sati).

Polaznici će steći znanja i vještina za uspješno sudjelovanje u svim fazama projektnog ciklusa te efikasno upravljanje projektnim aktivnostima. Upoznat će se s vrstama EU fondova i programa s ciljem pronalaženja optimalnog izvora financiranja projekata, a zatim će se postepeno upoznati sa svim fazama projektnog ciklusa i aktivnostima potrebnim za planiranje, provedbu i izvještavanje. Osim toga, jedan od modula omogućit će polaznicima stjecanje znanja i vještina potrebnih za sudjelovanje u svim fazama provedbe postupka javne nabave.

Navedeno će se realizirati kroz sljedeće module:
1. Osnove EU fondova
2. Osnove projektnog upravljanja
3. Osnove javne nabave

S obzirom na dinamiku iskorištavanja predviđenih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026., privremeno se obustavlja podnošenje i odobravanje zahtjeva za stjecanje digitalnih vještina za zaposlene osobe. Zahtjevi za dodjelu vaučera koji podneseni sa zaključno 12. veljače 2023. bit će obrađeni. Više >

Ostali programi iz vještine: Upravljanje projektima i javna nabava

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.