Program je kategoriziran u vještinama:
financira europska unija lenta
Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljenosti za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Pružatelj obrazovanja: USTANOVA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH DANTE
E-mail kontakt: info@dante-ri.hr

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 751,61 (5.663,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima provodi se redovitom nastavom u trajanju od 350 sati pri čemu se dijelom izvodi vođenim procesom učenja i poučavanja (102 sata), dijelom učenjem temeljenim na radu (118 sati), a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika (130 sati).

Polaznici će steći znanja i vještina za uspješno sudjelovanje u svim fazama projektnog ciklusa te efikasno upravljanje projektnim aktivnostima. Upoznat će se s vrstama EU fondova i programa s ciljem pronalaženja optimalnog izvora financiranja projekata, a zatim će se postepeno upoznati sa svim fazama projektnog ciklusa i aktivnostima potrebnim za planiranje, provedbu i izvještavanje. Osim toga, jedan od modula omogućit će polaznicima stjecanje znanja i vještina potrebnih za sudjelovanje u svim fazama provedbe postupka javne nabave.

Navedeno će se realizirati kroz sljedeće module:
1. Osnove EU fondova
2. Osnove projektnog upravljanja
3. Osnove javne nabave

Ostali programi iz vještine: Upravljanje projektima i javna nabava

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.