financira europska unija lenta
Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima/asistentica za upravljanje projektima

Pružatelj obrazovanja: POU LIBAR
E-mail kontakt: info@libar.net

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka, Split, Šibenik, Zadar

  Online: DA

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 751,61 (5.663,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima/ Asistentica za upravljanje projketima provodi se redovitom nastavom u trajanju od 350 sati pri čemu se dijelom ozvodi vođenim procesom učenja i poučavanja ( 102 sata), dijelom učenjem temeljenom na raduz ( 118 sati ), a dijelom samostalnim aktivnotima polaznika ( 130 sati ).

Polaznici će steći znanja i vještine za uspješno sudjelovanje u svim fazama projektnog ciklusa te efikasno upravljanje projektnim aktivnostima,  Upoznati će se s vrstama EU fondova i programa s ciljem pronalaženja optimalnog izvora finaciranja projekta, a zatim će se postepeno upoznati sa svim fazama projketnog ciklusa i aktivnostima potrebnim za planiranj, provedbu i izvještavanje. Osim  toga jedan od modula omogućit će polaznicima stjecanje znanja i vještina potrebnih za sudjelovanje u svim fazama provedbe postupka javne nabave.

Navedeno će se realizirati kroz  sljedeće module:

1, Osnove EU fondova

2. Osnove projektnog upravljanja

3. Osnove javne nabave

 

Ostali programi iz vještine: Upravljanje projektima i javna nabava

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.