Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima/asistentica za upravljanje projektima

Pružatelj obrazovanja: POU LIBAR
E-mail kontakt: info@libar.net

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka, Split, Šibenik, Zadar

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 751,61 (5.663,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima/ Asistentica za upravljanje projketima provodi se redovitom nastavom u trajanju od 350 sati pri čemu se dijelom ozvodi vođenim procesom učenja i poučavanja ( 102 sata), dijelom učenjem temeljenom na raduz ( 118 sati ), a dijelom samostalnim aktivnotima polaznika ( 130 sati ).

Polaznici će steći znanja i vještine za uspješno sudjelovanje u svim fazama projektnog ciklusa te efikasno upravljanje projektnim aktivnostima,  Upoznati će se s vrstama EU fondova i programa s ciljem pronalaženja optimalnog izvora finaciranja projekta, a zatim će se postepeno upoznati sa svim fazama projketnog ciklusa i aktivnostima potrebnim za planiranj, provedbu i izvještavanje. Osim  toga jedan od modula omogućit će polaznicima stjecanje znanja i vještina potrebnih za sudjelovanje u svim fazama provedbe postupka javne nabave.

Navedeno će se realizirati kroz  sljedeće module:

1, Osnove EU fondova

2. Osnove projektnog upravljanja

3. Osnove javne nabave

 

S obzirom na dinamiku iskorištavanja predviđenih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026., privremeno se obustavlja podnošenje i odobravanje zahtjeva za stjecanje digitalnih vještina za zaposlene osobe. Zahtjevi za dodjelu vaučera koji podneseni sa zaključno 12. veljače 2023. bit će obrađeni. Više >

Ostali programi iz vještine: Upravljanje projektima i javna nabava

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.