Program je kategoriziran u vještinama:
financira europska unija lenta
Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima/asistentica za upravljanje projektima

Pružatelj obrazovanja: SVEUČILIŠTE VERN
E-mail kontakt: infoprogrami@vern.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb, Zagrad

  Online: DA

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 751,61 (5.663,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima provodi se redovitom nastavnom u trajanju od 350 sati je namijenjen polaznicima zainteresiranima za osposobljavanja u obrazovnom sektoru Ekonomija i trgovina. Tijekom programa polaznici usvajaju znanja i vještine kroz klasični vođeni proces učenja (102 sata), učenjem temeljenim na radu (118 sati) i samostalnim aktivnostima (130 sati).

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima.

Program se sastoji od 3 modula: Osnove EU fondova; Osnove projektnog upravljanja i Osnove javne nabave.

Cilj modula osnove EU fondova je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina  potrebnih za sudjelovanje u pripremi  projekta  u skladu s natječajima za dodjelu sredstava za financiranje projekta.  Polaznici će  moći razlikovati vrste EU fondova i programa  Europske unije te identificirati nadležne institucije u Republici Hrvatskoj u cilju  pronalaženja optimalnih izvora financiranja projekta.

Cilj modula Osnove projektnog upravljanja je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina  potrebnih za sudjelovanje u svim fazama projektnog ciklusa. Polaznici će  moći izrađivati dokumentaciju u svim fazama projektnog ciklusa, odabirati načine komunikacija s dionicima projekta, izrađivati logičku matricu projekta i planirati marketinške aktivnosti u cilju vidljivosti projekta. Uz navedeno, polaznici će moći i izrađivati izvješća za sve faze projektnih aktivnosti .

Cilj modula Osnove javne nabave je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina  potrebnih za sudjelovanje u svim fazama provedbe postupka javne nabave. Polaznici će  moći razlikovati postupke javne nabave, poznavati slijed kreiranja dokumentacije u postupcima javne nabave te napraviti plan nabave. Uz navedeno, polaznici će moći raspoređivati  i arhivirati dokumente proizašle iz postupka javne nabave.

Ostali programi iz vještine: Upravljanje projektima i javna nabava

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.