Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima/asistentica za upravljanje projektima

Pružatelj obrazovanja: UČILIŠTE ZA POSLOVNO UPRAVLJANJE
E-mail kontakt: info@izm.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 751,61 (5.663,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)

U obrazovnom programu Asistent/ica za upravljanje projektima koristimo metodu „učenja kroz rad“ kao dokazano najučinkovitiji način usvajanja praktičnih znanja. Učenje kroz rad organizirano je u malim projektnim timovima koji uz mentorstvo iskusnog konzultanta rade na svim koracima razvoja konkretnog projekta. Polaznici će naučiti kako analizirati natječajnu dokumentaciju i donijeti adekvatnu odluku odgovara li natječaj projektnoj ideji, izraditi izvediv projektni plan i pravilno isplanirati potrebne troškove projekta. Predavači s konzultantskim iskustvom polaznicima će otkriti metode i trikove kako planirati i opisati projekt da bude u skladu s kriterijima ocjenjivanja i na taj način povećati šanse za financiranje projekta.

Po završetku edukacije polaznici imaju izrađeni koncept projekta, ispunjeni obrazac prijave i razrađen proračun usklađen s kriterijima ocjenjivanja, spremno za prijavu na adekvatni natječaj. Pripremit ćemo vas i na pravila provedbe EU projekata kako bismo mogli kvalitetno planirati sredstva, vrijeme i ostale resurse, provesti postupke nabave, opravdati sredstva i izbjeći skupe i neugodne situacije u provedbi.

S obzirom na dinamiku iskorištavanja predviđenih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026., privremeno se obustavlja podnošenje i odobravanje zahtjeva za stjecanje digitalnih vještina za zaposlene osobe. Zahtjevi za dodjelu vaučera koji podneseni sa zaključno 12. veljače 2023. bit će obrađeni. Više >

Ostali programi iz vještine: Upravljanje projektima i javna nabava

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.