financira europska unija lenta
Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima/asistentica za upravljanje projektima

Pružatelj obrazovanja: UČILIŠTE ZA POSLOVNO UPRAVLJANJE
E-mail kontakt: info@izm.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 751,61 (5.663,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)

U obrazovnom programu Asistent/ica za upravljanje projektima koristimo metodu „učenja kroz rad“ kao dokazano najučinkovitiji način usvajanja praktičnih znanja. Učenje kroz rad organizirano je u malim projektnim timovima koji uz mentorstvo iskusnog konzultanta rade na svim koracima razvoja konkretnog projekta. Polaznici će naučiti kako analizirati natječajnu dokumentaciju i donijeti adekvatnu odluku odgovara li natječaj projektnoj ideji, izraditi izvediv projektni plan i pravilno isplanirati potrebne troškove projekta. Predavači s konzultantskim iskustvom polaznicima će otkriti metode i trikove kako planirati i opisati projekt da bude u skladu s kriterijima ocjenjivanja i na taj način povećati šanse za financiranje projekta.

Po završetku edukacije polaznici imaju izrađeni koncept projekta, ispunjeni obrazac prijave i razrađen proračun usklađen s kriterijima ocjenjivanja, spremno za prijavu na adekvatni natječaj. Pripremit ćemo vas i na pravila provedbe EU projekata kako bismo mogli kvalitetno planirati sredstva, vrijeme i ostale resurse, provesti postupke nabave, opravdati sredstva i izbjeći skupe i neugodne situacije u provedbi.

Ostali programi iz vještine: Upravljanje projektima i javna nabava

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.