financira europska unija lenta
Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima/asistentica za upravljanje projektima

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski
E-mail kontakt: info@petarzrinski.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb

  Online: DA

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 751,61 (5.663,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima / asistentica za upravljanje projektima provodi se redovitom nastavom u trajanju od 350 sati. Program se u potpunosti izvodi online prijenosom na daljinu u realnom vremenu tako da polaznici mogu postavljati pitanja i sudjelovati u nastavi kao da su u učionici.

 

Cilj programa je polaznicima pružiti znanja, vještine i sposobnosti kako bi postali stručnjaci za pisanje i provedbu EU projekata.

 

Predavači u programu su profesionalci iz industrije koji svakodnevno aktivno rade na pisanju i provedbi EU projekata, a pod mentorstvom predavača polaznici izrađuju projektni prijedlog u skladu s vlastitim interesima (ruralni razvoj, ESF+ projekti, projekti za mala i srednja poduzeća, projekti za udruge...) koji na kraju ocjenjuje stručni tim POU PZ. Tokom edukacije polaznici simuliraju izvještavanje ugovornom tijelu na trenutno važećim obrascima i dobivaju detaljne povratne informacije o projektnom prijedlogu od strane stručnog tima.

 

Program je namijenjen osobama koje su potpuno nove u području EU projekata, ali i onima koji već posjeduju određeno znanje, ali ga žele upotpuniti i nadograditi. Osim završene četverogodišnje srednje škole i poznavanja osnova rada na računalu, polaznici ne trebaju imati prethodno iskustvo ili kvalifikacije kao uvjet za upis programa.

 

Snimke online predavanja dostupne tijekom cijelog trajanja programa i još dodatnih 30 dana nakon završetka nastave.

Ostali programi iz vještine: Upravljanje projektima i javna nabava

Ostali programi iz vještine: Upravljanje projektima

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.