Program je kategoriziran u vještinama:
financira europska unija lenta
Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima / Asistentica za upravljanje projektima

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Varaždin
E-mail kontakt: pou@pouvarazdin.hr

  Lokacije odžavanja programa: Varaždin

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 751,61 (5.663,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima provodi se redovnom nastavom u učionici Pučkog otvorenog učilišta Varaždin.  Program traje 350 nastavnih sati, od čega je 102 sata vođeni proces učenja i poučavanja, 118 sati učenje temeljeno na radu i 130 sati samostalne aktivnosti polaznika.

Program se sastoji od 3 modula:

  1. Osnove EU fondova 
  2. Osnove projektnog upravljanja (projektni ciklus, logička matrica, priprema projekta, administrativna podrška u provedbi projektnih aktivnosti, izvještavanje i evaluacija)
  3. Osnove javne nabave

Polaznici će nakon završetka programa steći znanja i vještne potrebnih za sudjelovanje u pripremi projekta u skladu s natječajima za dodjelu sredstava za financiranje projekta, razlikovat će vrste EU fondova i programa  Europske unije te identificirati nadležne institucije u RH u cilju  pronalaženja optimalnih izvora financiranja projekta. Moći će izrađivati dokumentaciju u svim fazama projektnog ciklusa, odabirati načine komunikacija s dionicima projekta, izrađivati logičku matricu projekta i planirati marketinške aktivnosti u cilju vidljivosti projekta, moći će izrađivati izvješća za sve faze projektnih aktivnosti. Razlikovat će postupke javne nabave, poznavati slijed kreiranja dokumentacije u postupcima javne nabave te napraviti plan nabave. Uz navedeno, polaznici će moći raspoređivati  i arhivirati dokumente proizašle iz postupka javne nabave.

Ostali programi iz vještine: Upravljanje projektima i javna nabava

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.