Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima / Asistentica za upravljanje projektima

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Varaždin
E-mail kontakt: pou@pouvarazdin.hr

  Lokacije odžavanja programa: Varaždin

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 751,61 (5.663,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima provodi se redovnom nastavom u učionici Pučkog otvorenog učilišta Varaždin.  Program traje 350 nastavnih sati, od čega je 102 sata vođeni proces učenja i poučavanja, 118 sati učenje temeljeno na radu i 130 sati samostalne aktivnosti polaznika.

Program se sastoji od 3 modula:

  1. Osnove EU fondova 
  2. Osnove projektnog upravljanja (projektni ciklus, logička matrica, priprema projekta, administrativna podrška u provedbi projektnih aktivnosti, izvještavanje i evaluacija)
  3. Osnove javne nabave

Polaznici će nakon završetka programa steći znanja i vještne potrebnih za sudjelovanje u pripremi projekta u skladu s natječajima za dodjelu sredstava za financiranje projekta, razlikovat će vrste EU fondova i programa  Europske unije te identificirati nadležne institucije u RH u cilju  pronalaženja optimalnih izvora financiranja projekta. Moći će izrađivati dokumentaciju u svim fazama projektnog ciklusa, odabirati načine komunikacija s dionicima projekta, izrađivati logičku matricu projekta i planirati marketinške aktivnosti u cilju vidljivosti projekta, moći će izrađivati izvješća za sve faze projektnih aktivnosti. Razlikovat će postupke javne nabave, poznavati slijed kreiranja dokumentacije u postupcima javne nabave te napraviti plan nabave. Uz navedeno, polaznici će moći raspoređivati  i arhivirati dokumente proizašle iz postupka javne nabave.

S obzirom na dinamiku iskorištavanja predviđenih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026., privremeno se obustavlja podnošenje i odobravanje zahtjeva za stjecanje digitalnih vještina za zaposlene osobe. Zahtjevi za dodjelu vaučera koji podneseni sa zaključno 12. veljače 2023. bit će obrađeni. Više >

Ostali programi iz vještine: Upravljanje projektima i javna nabava

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.