Program je kategoriziran u vještinama:
financira europska unija lenta
Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima/asistentica za upravljanje projektima

Pružatelj obrazovanja: CENTAR ZA CJELOŽIVOTNO UČENJE I KULTURU BJELOVAR
E-mail kontakt: info@cuk.hr

  Lokacije odžavanja programa: Bjelovar

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 751,61 (5.663,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj programa je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za sudjelovanje u pripremi projekta u skladu s natječajima za dodjelu sredstava za financiranje projekata. Polaznici će naučiti razlikovati vrste EU fondova i programa Europske unije te identificirati nadležne institucije u RH u cilju pronalaženja optimalnih izvora financiranja projekta. Polaznici će steći znanje i vještine potrebne za sudjelovanje u svim fazama projektnog ciklusa - izrađivati dokumentaciju u svim fazama projektnog ciklusa, odabrati načine komunikacija s dionicima projekta, izrađivati logičku matricu projekta i planirati marketinške aktivnosti u cilju vidljivosti projekta kao i izrađivati izvješća za sve faze projekta. Uz sve navedeno, polaznici će steći znanja i vještine potrebne za sudjelovanje u svim fazama provedbe postupka javne nabave - razlikovati postupke javne nabave, poznavati slijed kreiranja dokumentacije u postupcima javne nabave te napraviti plan nabave.

Ostali programi iz vještine: Upravljanje projektima i javna nabava

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.