financira europska unija lenta
2D i 3D vizualizacija i animacija u unutarnjem uređenju

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije 2D i 3D vizualizacija i animacija u unutarnjem uređenju

Pružatelj obrazovanja: Callegari, talijanska škola mode i dizajna
E-mail kontakt: callegari@callegari.hr

  Lokacije odžavanja programa: Split, Rijeka, Zagreb

  Online: NE

Trajanje programa: 175 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 573,10 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj obrazovnog programa je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za crtanje i uređivanje jednostavnih objekata u crtaćem 2D programu te računalno iscrtavanje unutarnjeg prostora (u AutoCAD-u ili Archicad-u) s osnovnim komadima namještaja. Uz korištenje korisničkog sučelja CAD računalnog programa, polaznici će moći postavljati parametre crteža, računalno crtati jednostavnije i složenije objekte (uključujući iscrtavanje prostorije, vrata, prozora, kota i osnovnih komada namještaja), uređivati računalne crteže i pripremati ih za ispis.

Nadalje, cilj programa je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za računalno 3D modeliranje jednostavnih i složenih objekata, sklopova, volumena i unutarnjih prostora te 3D renderiranje/vizualizaciju istih s naglaskom na primjeni računalnog 3D modeliranja i renderiranja u unutarnjem uređenju. Uz korištenje korisničkog sučelja CAD programa za 3D modeliranje (Sketchup ili sl.) i renderiranje (Enscape ili Lumion ili sl.), polaznici će moći izraditi grafičke priloge za projektnu dokumentaciju te za prezentaciju, promociju i prodaju projekata unutarnjeg uređenja i opremanja.

Polaznici će, također, biti osposobljeni prepoznati osnovne likovne parametre i osnovne komponente prostora (boje, teksture, materijale, osvjetljenje i drugo) te odrediti osnovne parametre za uređenje unutarnjih prostora kako bi iste primijenili prilikom 2D i 3D vizualiziranja i animacije unutarnjih prostora.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.