Program
Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima

Trajanje programa: 350 sati | Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 5.663,00 HRK

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski
E-mail kontakt: (od pružatelja zatražite ponudu ako želite predati zahtjev za vaučer za ovaj program)

  Lokacije održavanja programa: Online

Detaljne informacije o programu (uvjeti upisa, ishodi programa, naziv potvrde po završetku) dostupni su u aplikaciji Moj vaučer kod predaje zahtjeva.

Opis programa

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima / asistentica za upravljanje projektima provodi se redovitom nastavom u trajanju od 350 sati. Program se u potpunosti izvodi online prijenosom na daljinu u realnom vremenu tako da polaznici mogu postavljati pitanja i sudjelovati u nastavi kao da su u učionici.

Cilj programa je polaznicima pružiti znanja, vještine i sposobnosti kako bi postali stručnjaci za pisanje i provedbu EU projekata.

Predavači u programu su profesionalci iz industrije koji svakodnevno aktivno rade na pisanju i provedbi EU projeata, a pod mentorstvom predavača polaznici izrađuju projektni prijedlog u skladu s vlastitim interesima (ruralni razvoj, ESF+ projekti, projekti za mala i srednja poduzeća, projekti za udruge...) koji na kraju ocijenjuje stručni tim POU PZ. Tokom edukacije polaznici simuliraju izvještavanje ugovornom tijelu na trenutno važećim obrascima i dobivaju detaljne povratne informacije o projektnom prijedlogu od strane stručnog tima.

Program je namijenjen osobama koje su potpuno nove u području EU projekata, ali i onima koji već posjeduju određeno znanje, ali ga žele upotpuniti i nadograditi. Osim završene četverogodišnje srednje škole i poznavanja osnova rada na računalu, polaznici ne trebaju imati prethodno iskustvo ili kvalifikacije kao uvjet za upis programa.

Snimke online predavanja dostupne tijekom cijelog trajanja programa i još dodatnih 30 dana nakon završetka nastave.

Ostali programi iz vještine: Upravljanje projektima i javna nabava

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.