financira europska unija lenta
Dijagnostika i servisiranje hibridnih vozila

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije dijagnostika i servisiranje hibridnih vozila.

  Online: NE

Trajanje programa: 175 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 1.293,12 (9.743,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije dijagnostika i servisiranje hibridnih vozila provodi se redovitom nastavom u trajanju od 175 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 16 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 92 sata, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od  67 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima. Uključuje razdoblja učenja na radnome mjestu kod poslodavca.

Uvjeti upisa:

-  Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1 (automehatroničar, automehaničar ili autoelektričar)

- Najmanje 18 godina života

- Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.